\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87301 Re: Re: Een goniometrische vergelijking oplossen Ja, ik geloof$\sin x=\cos x$ voor $\eqalign{x=\frac{1}{4}\pi}$$\sin x=-\cos x$ voor $\eqalign{x=\frac{3}{4}\pi}$$\sin(-x)=\cos x$ voor $\eqalign{x=-\frac{1}{4}\pi}$$\sin(-x)=-\cos x$ voor $\eqalign{x=-\frac{3}{4}\pi}$ Mboudd Leerling mbo - maandag 17 december 2018 Antwoord Lijkt me opgelost... WvR maandag 17 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, ik geloof$\sin x=\cos x$ voor $\eqalign{x=\frac{1}{4}\pi}$$\sin x=-\cos x$ voor $\eqalign{x=\frac{3}{4}\pi}$$\sin(-x)=\cos x$ voor $\eqalign{x=-\frac{1}{4}\pi}$$\sin(-x)=-\cos x$ voor $\eqalign{x=-\frac{3}{4}\pi}$ Mboudd Leerling mbo - maandag 17 december 2018
Mboudd Leerling mbo - maandag 17 december 2018
Lijkt me opgelost... WvR maandag 17 december 2018
WvR maandag 17 december 2018
©2001-2024 WisFaq