\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87280 Re: Re: Re: Re: Vergelijking met halve hoek sin2x =2cosxsinxcos2(1/2x)=2cos(1/2x)sin(1/2x)sin2x is toch iets anders als cos2x?Sorry. Zeg je dit wel goed ik zie het verband namelijk niet. mboudd Leerling mbo - zaterdag 15 december 2018 Antwoord 1/2x is toch de halve hoek van x?Dus: sin(x)=2sin(x/2)cos(x/2) js2 zaterdag 15 december 2018 Re: Re: Re: Re: Re: Vergelijking met halve hoek ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
sin2x =2cosxsinxcos2(1/2x)=2cos(1/2x)sin(1/2x)sin2x is toch iets anders als cos2x?Sorry. Zeg je dit wel goed ik zie het verband namelijk niet. mboudd Leerling mbo - zaterdag 15 december 2018
mboudd Leerling mbo - zaterdag 15 december 2018
1/2x is toch de halve hoek van x?Dus: sin(x)=2sin(x/2)cos(x/2) js2 zaterdag 15 december 2018
js2 zaterdag 15 december 2018
©2001-2025 WisFaq