\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87279 Re: Re: Re: Vergelijking met halve hoek Nee, ik heb in mijn boek gekekeken volgens mij staat ie er niet bij. Mboudd Leerling mbo - zaterdag 15 december 2018 Antwoord De verdubbelingsformules:$\sin 2x =2\cos x \sin x$$\cos 2x = 2\cos^2 x -1=1-2\sin^2 x$Dat wordt $\cos^2 \frac{x}{2} = 2 \cos \frac{x}{2} \sin \frac{x}{2}$Kun je zo verder? js2 zaterdag 15 december 2018 Re: Re: Re: Re: Vergelijking met halve hoek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee, ik heb in mijn boek gekekeken volgens mij staat ie er niet bij. Mboudd Leerling mbo - zaterdag 15 december 2018
Mboudd Leerling mbo - zaterdag 15 december 2018
De verdubbelingsformules:$\sin 2x =2\cos x \sin x$$\cos 2x = 2\cos^2 x -1=1-2\sin^2 x$Dat wordt $\cos^2 \frac{x}{2} = 2 \cos \frac{x}{2} \sin \frac{x}{2}$Kun je zo verder? js2 zaterdag 15 december 2018
js2 zaterdag 15 december 2018
©2001-2024 WisFaq