Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 87219 

Re: Inktvlek

Ik begrijp antwoord b niet. Moet het niet zijn (1+4t)/(2+t)=1/2?

anja
3de graad ASO - dinsdag 4 december 2018

Antwoord

De beginwaarde is de waarde bij $t=0$. Dat blijkt een $\frac{1}{2}$ te zijn. Als $r(t)=1$ dan is de beginwaarde verdubbeld, want $1$ is twee keer een half...
Toch?

WvR
dinsdag 4 december 2018

©2001-2024 WisFaq