\require{AMSmath} Cos HalloIk zit vast aan een oefening.|cosx| = 3/4Deze staat niet in mijn kader. Hoe moet ik dus te werk gaan? Amber 3de graad ASO - dinsdag 27 november 2018 Antwoord Dan is cos x = 3/4 of -3/4. Kun je zo verder? js2 dinsdag 27 november 2018 Re: Cos ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HalloIk zit vast aan een oefening.|cosx| = 3/4Deze staat niet in mijn kader. Hoe moet ik dus te werk gaan? Amber 3de graad ASO - dinsdag 27 november 2018
Amber 3de graad ASO - dinsdag 27 november 2018
Dan is cos x = 3/4 of -3/4. Kun je zo verder? js2 dinsdag 27 november 2018
js2 dinsdag 27 november 2018
©2001-2024 WisFaq