\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87111 Re: Limieten cyclometrische functie Nee eigenlijk niet want ik zie juist de omgekeerde tekens? Vannes 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018 Antwoord $\lim_{x\to < 0}(\frac{-1}{2x})=+\infty$ Akkoord? js2 woensdag 14 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee eigenlijk niet want ik zie juist de omgekeerde tekens? Vannes 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018
Vannes 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018
$\lim_{x\to < 0}(\frac{-1}{2x})=+\infty$ Akkoord? js2 woensdag 14 november 2018
js2 woensdag 14 november 2018
©2001-2024 WisFaq