\require{AMSmath} Limieten cyclometrische functie lim(naar 0) Bgtan(x/2-1/(2x)) en daarbij zou de linkerlimiet $\pi$/2 zijn en de rechterlimiet -$\pi$/2 Hoe komen we aan deze tekens? de hoek zelf snap ik wel Vannes 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018 Antwoord Het argument van de bgtan nadert naar +oneindig als x van links naar 0 nadert en naar - oneindig als x van rechts naar 0 nadert. Zie je dit? Helpt dit je verder? js2 woensdag 14 november 2018 Re: Limieten cyclometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
lim(naar 0) Bgtan(x/2-1/(2x)) en daarbij zou de linkerlimiet $\pi$/2 zijn en de rechterlimiet -$\pi$/2 Hoe komen we aan deze tekens? de hoek zelf snap ik wel Vannes 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018
Vannes 3de graad ASO - woensdag 14 november 2018
Het argument van de bgtan nadert naar +oneindig als x van links naar 0 nadert en naar - oneindig als x van rechts naar 0 nadert. Zie je dit? Helpt dit je verder? js2 woensdag 14 november 2018
js2 woensdag 14 november 2018
©2001-2024 WisFaq