\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87095 Re: Snijpunt berekenen Even een vraagje ik probeer in te zien waarom1/2log(x/2-1)=2log(2x-1)/2log1/2 maar dat zie ik of begrijp ik niet kun je dit ook nader uitleggen alsjeblieft? mboudd Leerling mbo - maandag 12 november 2018 Antwoord Het is rekenregel L2 uitgebreid. Ik ga er van uit dat je die kent voordat je dit soort opgaven gaat maken. Toch?L2 uitgebreid$\eqalign{ & {}^a\log (b) = \frac{{{}^g\log (b)}}{{{}^g\log (a)}} \cr & (g > 0) \cr}$Rekenregels voor logaritmen WvR maandag 12 november 2018 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Even een vraagje ik probeer in te zien waarom1/2log(x/2-1)=2log(2x-1)/2log1/2 maar dat zie ik of begrijp ik niet kun je dit ook nader uitleggen alsjeblieft? mboudd Leerling mbo - maandag 12 november 2018
mboudd Leerling mbo - maandag 12 november 2018
Het is rekenregel L2 uitgebreid. Ik ga er van uit dat je die kent voordat je dit soort opgaven gaat maken. Toch?L2 uitgebreid$\eqalign{ & {}^a\log (b) = \frac{{{}^g\log (b)}}{{{}^g\log (a)}} \cr & (g > 0) \cr}$Rekenregels voor logaritmen WvR maandag 12 november 2018
WvR maandag 12 november 2018
©2001-2025 WisFaq