\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87056 Re: Horizontale asymptoot Ja, dus de grafiek heeft twee horizontale asymptoot met y=0 voor x gaande naar min oneindig en (y=oneindig voor x gaande naar +oneindig)Is het zo? Mark 3de graad ASO - zondag 4 november 2018 Antwoord Bijna, voor $x\to\infty$ is er een scheve asymptoot: $y=4x$. kphart zondag 4 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, dus de grafiek heeft twee horizontale asymptoot met y=0 voor x gaande naar min oneindig en (y=oneindig voor x gaande naar +oneindig)Is het zo? Mark 3de graad ASO - zondag 4 november 2018
Mark 3de graad ASO - zondag 4 november 2018
Bijna, voor $x\to\infty$ is er een scheve asymptoot: $y=4x$. kphart zondag 4 november 2018
kphart zondag 4 november 2018
©2001-2024 WisFaq