\require{AMSmath} Horizontale asymptoot Ik moet de horizontale asymptoot voor f(x)=2x+√(4x2-1) vindenIk kom uit op oneindig Kan dat? Mark 3de graad ASO - zondag 4 november 2018 Antwoord Dat klopt half; kijk ook eens naar negatieve $x$-en ($\lim_{x\to-\infty}f(x)=0$). kphart zondag 4 november 2018 Re: Horizontale asymptoot ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik moet de horizontale asymptoot voor f(x)=2x+√(4x2-1) vindenIk kom uit op oneindig Kan dat? Mark 3de graad ASO - zondag 4 november 2018
Mark 3de graad ASO - zondag 4 november 2018
Dat klopt half; kijk ook eens naar negatieve $x$-en ($\lim_{x\to-\infty}f(x)=0$). kphart zondag 4 november 2018
kphart zondag 4 november 2018
©2001-2024 WisFaq