\require{AMSmath} Ongelijkheden Ik kom niet uit de volgende opgave:Teken op de getallen lijnen A doorsnede B en A verenigd met BA={x|(x-3)/(x+1)$\le$0} en B={x|x2$<$9} Mohame Leerling mbo - zondag 14 oktober 2018 Antwoord $\eqalign{ & A: - 1 < x \le 3 \cr & B: - 3 < x < 3 \cr & A \cap B: - 1 < x < 3 \cr & A \cup B: - 3 < x \le 3 \cr}$Meer moet het niet zijn denk ik... of wel? WvR zondag 14 oktober 2018 Re: Ongelijkheden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit de volgende opgave:Teken op de getallen lijnen A doorsnede B en A verenigd met BA={x|(x-3)/(x+1)$\le$0} en B={x|x2$<$9} Mohame Leerling mbo - zondag 14 oktober 2018
Mohame Leerling mbo - zondag 14 oktober 2018
$\eqalign{ & A: - 1 < x \le 3 \cr & B: - 3 < x < 3 \cr & A \cap B: - 1 < x < 3 \cr & A \cup B: - 3 < x \le 3 \cr}$Meer moet het niet zijn denk ik... of wel? WvR zondag 14 oktober 2018
WvR zondag 14 oktober 2018
©2001-2024 WisFaq