\require{AMSmath} Snijpunten van twee cirkels Bepaal snijpunten van volgende cirkels:x2+y2=25x2+y2-2x-2y=0 Walter Ouder - woensdag 12 september 2018 Antwoord Op Snijpunten cirkels staat beschreven hoe je zoiets aanpakt.Succes!In jouw geval begin je met:x2+y2=25x2+y2-2x-2y=0______________ $-$2x+2y=25...en dan zoals beschreven in de aangehaalde antwoord hierboven. Lees je ook de spelregels nog even?Lukt dat? WvR woensdag 12 september 2018 Re: Snijpunten van twee cirkels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal snijpunten van volgende cirkels:x2+y2=25x2+y2-2x-2y=0 Walter Ouder - woensdag 12 september 2018
Walter Ouder - woensdag 12 september 2018
Op Snijpunten cirkels staat beschreven hoe je zoiets aanpakt.Succes!In jouw geval begin je met:x2+y2=25x2+y2-2x-2y=0______________ $-$2x+2y=25...en dan zoals beschreven in de aangehaalde antwoord hierboven. Lees je ook de spelregels nog even?Lukt dat? WvR woensdag 12 september 2018
WvR woensdag 12 september 2018
©2001-2024 WisFaq