\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86780 Re: Permutatie U zegt: C23=C43=4!3!1!=4 Hoe komt u aan 4 en 3? Combinatie 3 over 2 is toch 3.Permutatie is aantal volgorden van de variatie. Herman Ouder - maandag 3 september 2018 Antwoord Boven die eerste C staat een streepje, dat betekent dat het een herhalingscombinatie is. Je kent toch wel de formules?Zie ook Formule voor herhalingscombinaties js2 maandag 3 september 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
U zegt: C23=C43=4!3!1!=4 Hoe komt u aan 4 en 3? Combinatie 3 over 2 is toch 3.Permutatie is aantal volgorden van de variatie. Herman Ouder - maandag 3 september 2018
Herman Ouder - maandag 3 september 2018
Boven die eerste C staat een streepje, dat betekent dat het een herhalingscombinatie is. Je kent toch wel de formules?Zie ook Formule voor herhalingscombinaties js2 maandag 3 september 2018
js2 maandag 3 september 2018
©2001-2024 WisFaq