\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86760 Re: Primitiveren tangens Sorry, ik begrijp niet welke tussenstappen ik moet nemen. Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 augustus 2018 Antwoord Je zou ook op De tangens primitiveren kunnen klikken en maar 's goed lezen...$\eqalign{\int {\frac{{\sin (x)}}{{\cos (x)}}\,dx = \int {\frac{{ - 1}}{{\cos (x)}}} } \cdot - \sin (x)\,dx = \int {\frac{{ - 1}}{u}du = - \ln \left| u \right| + C = - \ln \left| {\cos (x)} \right|} + C}$Zie 2. Substitutiemethode WvR donderdag 30 augustus 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry, ik begrijp niet welke tussenstappen ik moet nemen. Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 augustus 2018
Kaylee Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 30 augustus 2018
Je zou ook op De tangens primitiveren kunnen klikken en maar 's goed lezen...$\eqalign{\int {\frac{{\sin (x)}}{{\cos (x)}}\,dx = \int {\frac{{ - 1}}{{\cos (x)}}} } \cdot - \sin (x)\,dx = \int {\frac{{ - 1}}{u}du = - \ln \left| u \right| + C = - \ln \left| {\cos (x)} \right|} + C}$Zie 2. Substitutiemethode WvR donderdag 30 augustus 2018
WvR donderdag 30 augustus 2018
©2001-2024 WisFaq