\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86724 Re: Re: Re: Re: Bepaal vergelijking van de normaal Ah ok , ik begrijp het. Maar sin(t) heb je eigenlijk niet echt nodig om de punten te vinden of de opgave op te lossen? jonath Student Hoger Onderwijs Belgiė - maandag 27 augustus 2018 Antwoord Lijkt me wel: y(t)=2\sin t - 2\sin t\,\cos t en x'(t)=-2\sin t+4\sin2t; daar zie ik toch duidelijk \sin t staan. kphart maandag 27 augustus 2018 Re: Re: Re: Re: Re: Bepaal vergelijking van de normaal ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ah ok , ik begrijp het. Maar sin(t) heb je eigenlijk niet echt nodig om de punten te vinden of de opgave op te lossen? jonath Student Hoger Onderwijs Belgiė - maandag 27 augustus 2018
jonath Student Hoger Onderwijs Belgiė - maandag 27 augustus 2018
Lijkt me wel: y(t)=2\sin t - 2\sin t\,\cos t en x'(t)=-2\sin t+4\sin2t; daar zie ik toch duidelijk \sin t staan. kphart maandag 27 augustus 2018
kphart maandag 27 augustus 2018
©2001-2025 WisFaq