\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 86634 Re: Limieten van vierkantswortels De laatste stap is mij niet helemaal duidelijk.. Xavier Student universiteit België - dinsdag 7 augustus 2018 Antwoord Beste Xavier,De laatste stap die ik zette (1) of de stap die jij nog moest zetten (2)?1) \left(\sqrt{x+6}-\sqrt{3x}\right)\left(\sqrt{x+6}+\sqrt{3x}\right)=(x+6)-3x=6-2x2) 6-2x=-2\left(x-3\right) = -2\left(\sqrt{x-3}\right)^2Je kan in teller en noemer vereenvoudigen door \sqrt{x-3} te schrappen.mvg,Tom td dinsdag 7 augustus 2018 Re: Re: Limieten van vierkantswortels ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
De laatste stap is mij niet helemaal duidelijk.. Xavier Student universiteit België - dinsdag 7 augustus 2018
Xavier Student universiteit België - dinsdag 7 augustus 2018
Beste Xavier,De laatste stap die ik zette (1) of de stap die jij nog moest zetten (2)?1) \left(\sqrt{x+6}-\sqrt{3x}\right)\left(\sqrt{x+6}+\sqrt{3x}\right)=(x+6)-3x=6-2x2) 6-2x=-2\left(x-3\right) = -2\left(\sqrt{x-3}\right)^2Je kan in teller en noemer vereenvoudigen door \sqrt{x-3} te schrappen.mvg,Tom td dinsdag 7 augustus 2018
td dinsdag 7 augustus 2018
©2001-2025 WisFaq