\require{AMSmath} Integraal berekenen Goedemiddag, zouden jullie mij uit kunnen leggen hoe ik bij de onderstaande integraal uit kan komen op het antwoord 2? Ik kom zelf uit op 0.$\int\limits_0^{\frac{\pi }{2}} {2\cos \left( x \right)} \,dx$ Bo Student universiteit - donderdag 2 augustus 2018 Antwoord Het gaat om deze integraal:$$\int_0^{\frac\pi2}2\cos x\,\mathrm{d}x$$Een primitieve is $2\sin x$, en $\sin\frac\pi2=1$, en $\sin 0=0$. kphart donderdag 2 augustus 2018 Re: Integraal berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag, zouden jullie mij uit kunnen leggen hoe ik bij de onderstaande integraal uit kan komen op het antwoord 2? Ik kom zelf uit op 0.$\int\limits_0^{\frac{\pi }{2}} {2\cos \left( x \right)} \,dx$ Bo Student universiteit - donderdag 2 augustus 2018
Bo Student universiteit - donderdag 2 augustus 2018
Het gaat om deze integraal:$$\int_0^{\frac\pi2}2\cos x\,\mathrm{d}x$$Een primitieve is $2\sin x$, en $\sin\frac\pi2=1$, en $\sin 0=0$. kphart donderdag 2 augustus 2018
kphart donderdag 2 augustus 2018
©2001-2024 WisFaq