\require{AMSmath} Stelsel van lineaire vergelijkingen met 3 onbekende 2x-5y+2z=21 -x+2y-3z=-16 3x-7y-4z=10 Hoe los ik dit op? ik kan wel x wegwerken, maar heb ik nog steeds 2 onbekende: y en z. Raymon Iets anders - maandag 17 maart 2003 Antwoord ik kan wel x wegwerken begin daar maar eens mee dan. werk daarna y maar eens weg en dan rolt z eruit... lukt het nu wel? MvdH maandag 17 maart 2003 Re: Stelsel van lineaire vergelijkingen met 3 onbekende ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2x-5y+2z=21 -x+2y-3z=-16 3x-7y-4z=10 Hoe los ik dit op? ik kan wel x wegwerken, maar heb ik nog steeds 2 onbekende: y en z. Raymon Iets anders - maandag 17 maart 2003
Raymon Iets anders - maandag 17 maart 2003
ik kan wel x wegwerken begin daar maar eens mee dan. werk daarna y maar eens weg en dan rolt z eruit... lukt het nu wel? MvdH maandag 17 maart 2003
MvdH maandag 17 maart 2003
©2001-2024 WisFaq