\require{AMSmath} Ik zit vast met een oefening x1/4 /x.√x-2Ik vraag me af of ik die x1/4 kan samen nemen met x in de noemer. Ik zit hiermee vast. Bedankt voor de hulp Tracy 3de graad ASO - dinsdag 23 januari 2018 Antwoord Je notatie is niet erg duidelijk. Bedoel je dit?$\eqalign{\frac{{x^{\frac{1}{4}} }}{x} \cdot \sqrt {x - 2}}$Schrijf haakjes als dat nodig is! WvR dinsdag 23 januari 2018 Re: Ik zit vast met een oefening ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x1/4 /x.√x-2Ik vraag me af of ik die x1/4 kan samen nemen met x in de noemer. Ik zit hiermee vast. Bedankt voor de hulp Tracy 3de graad ASO - dinsdag 23 januari 2018
Tracy 3de graad ASO - dinsdag 23 januari 2018
Je notatie is niet erg duidelijk. Bedoel je dit?$\eqalign{\frac{{x^{\frac{1}{4}} }}{x} \cdot \sqrt {x - 2}}$Schrijf haakjes als dat nodig is! WvR dinsdag 23 januari 2018
WvR dinsdag 23 januari 2018
©2001-2024 WisFaq