\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 2960 Re: Logaritme-vergelijking oplossen Waarom wordt:10log(x)·10log(x-21)=100x·(x-21)=100? bedankt! Rens S Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 maart 2003 Antwoord 10log(a)=a. Ga maar na! Wat is de 'inverse' bewerking van de 'log' nemen? Dat is tot-de-tiende... WvR zaterdag 15 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom wordt:10log(x)·10log(x-21)=100x·(x-21)=100? bedankt! Rens S Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 maart 2003
Rens S Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 maart 2003
10log(a)=a. Ga maar na! Wat is de 'inverse' bewerking van de 'log' nemen? Dat is tot-de-tiende... WvR zaterdag 15 maart 2003
WvR zaterdag 15 maart 2003
©2001-2024 WisFaq