\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 85429 Re: Een vader, zoon en dochter Neen ik kan het niet oplossen. Kan je me erbij helpen? Shana 2de graad ASO - zondag 31 december 2017 Antwoord v+z+d=44z=2d, dus v+2d+d=44 env=8d, dus 8d+2d+d=44.Nu jij weer.Als het niet lukt roep je maar weer. hk zondag 31 december 2017 Re: Re: Een vader, zoon en dochter ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Neen ik kan het niet oplossen. Kan je me erbij helpen? Shana 2de graad ASO - zondag 31 december 2017
Shana 2de graad ASO - zondag 31 december 2017
v+z+d=44z=2d, dus v+2d+d=44 env=8d, dus 8d+2d+d=44.Nu jij weer.Als het niet lukt roep je maar weer. hk zondag 31 december 2017
hk zondag 31 december 2017
©2001-2024 WisFaq