Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Productregel

Afgeleide van sin(cos(x))?

s. D
Student universiteit - vrijdag 29 december 2017

Antwoord

Bijna goed maar 't is de kettingregel. Je stelt niet echt een vraag en je hebt kennelijk de spelregels ook niet gelezen, dus misschien kan je dat nog even doet?

De afgeleide dan maar. Kijk maar 's of de stappen duidelijk zijn. Anders nog maar even reageren.

$
\eqalign{
& f(x) = \sin (\cos (x)) \cr
& f'(x) = \cos (\cos (x)) \cdot - \sin (x) \cr
& f'(x) = - \sin (x) \cdot \cos (\cos (x)) \cr}
$

Meer moet het niet zijn...

WvR
vrijdag 29 december 2017

©2001-2024 WisFaq