\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 11301 Re: Kruistabellen Ik snap het nog steeds niet. Sorry. Ik snap de laatste stap niet! lisa h Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 november 2017 Antwoord De laatste stap is 'kruislings vermenigvuldigen'. Eén van de 'dingen' die je met een verhoudingstabel kan doen. Zie Wat is een verhoudingstabel? Nu geldt: 80·x = 35·100 , dus x = 35·100 / 80 = 43,75 euro. WvR donderdag 2 november 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap het nog steeds niet. Sorry. Ik snap de laatste stap niet! lisa h Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 november 2017
lisa h Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 2 november 2017
De laatste stap is 'kruislings vermenigvuldigen'. Eén van de 'dingen' die je met een verhoudingstabel kan doen. Zie Wat is een verhoudingstabel? Nu geldt: 80·x = 35·100 , dus x = 35·100 / 80 = 43,75 euro. WvR donderdag 2 november 2017
WvR donderdag 2 november 2017
©2001-2024 WisFaq