\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28765 Re: Vraagstukken over fietsers en vaten wijn Kan iemand me helpen met het opstellen ven de vergelijkingen voor vraagstuk 1 met die fietser? Alvast bedankt enriqu 2de graad ASO - dinsdag 20 juni 2017 Antwoord HalloDe uitleg vind je op ondervermelde link.De twee onbekende zijn dus s (afgelegde weg in km) en t (tijd in minuten)de vergelijkingen (s = v.t):s = 1/6 . ts = 2/3 . (t - 9)Gelijkstellingsmethode :1/6.t = 2/3.(t - 9)1/6.t = 2/3.t - 2/3.9(1/6 - 4/6).t = - 6- 3/6.t = - 6t = 12 minens = 1/6.12 = 2 kmOk? Zie Fietser LL dinsdag 20 juni 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand me helpen met het opstellen ven de vergelijkingen voor vraagstuk 1 met die fietser? Alvast bedankt enriqu 2de graad ASO - dinsdag 20 juni 2017
enriqu 2de graad ASO - dinsdag 20 juni 2017
HalloDe uitleg vind je op ondervermelde link.De twee onbekende zijn dus s (afgelegde weg in km) en t (tijd in minuten)de vergelijkingen (s = v.t):s = 1/6 . ts = 2/3 . (t - 9)Gelijkstellingsmethode :1/6.t = 2/3.(t - 9)1/6.t = 2/3.t - 2/3.9(1/6 - 4/6).t = - 6- 3/6.t = - 6t = 12 minens = 1/6.12 = 2 kmOk? Zie Fietser LL dinsdag 20 juni 2017
Zie Fietser
LL dinsdag 20 juni 2017
©2001-2024 WisFaq