\require{AMSmath} Logaritmen Wat is de oplossing van de vergelijking y = a + b als je hier de logaritme van neemt, dus log y = ?? anna d Student universiteit - woensdag 12 maart 2003 Antwoord Het antwoord is verrassend simpel! logy = log(a + b) en met het rechterlid valt verder niets te beginnen. MBL woensdag 12 maart 2003 Re: Logaritmen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de oplossing van de vergelijking y = a + b als je hier de logaritme van neemt, dus log y = ?? anna d Student universiteit - woensdag 12 maart 2003
anna d Student universiteit - woensdag 12 maart 2003
Het antwoord is verrassend simpel! logy = log(a + b) en met het rechterlid valt verder niets te beginnen. MBL woensdag 12 maart 2003
MBL woensdag 12 maart 2003
©2001-2024 WisFaq