\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Hoe los je volgende vergelijking op:log(2x) + log(x) - $\frac{2}{5}$ = log (x+2) + log (x-2)Bedankt! feline 3de graad ASO - dinsdag 3 januari 2017 Antwoord Hallo Feline, Dat kan bijvoorbeeld als volgt: log(2x) + log(x) - log(x+2) - log(x-2) = $\frac{2}{5}$ log $(\frac{2x^2}{x^2-4})$ = 2/5 $\frac{2x^2}{x^2-4}$ = 102/5 Kan je hiermee verder? GHvD dinsdag 3 januari 2017 Re: Logaritmische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je volgende vergelijking op:log(2x) + log(x) - $\frac{2}{5}$ = log (x+2) + log (x-2)Bedankt! feline 3de graad ASO - dinsdag 3 januari 2017
feline 3de graad ASO - dinsdag 3 januari 2017
Hallo Feline, Dat kan bijvoorbeeld als volgt: log(2x) + log(x) - log(x+2) - log(x-2) = $\frac{2}{5}$ log $(\frac{2x^2}{x^2-4})$ = 2/5 $\frac{2x^2}{x^2-4}$ = 102/5 Kan je hiermee verder? GHvD dinsdag 3 januari 2017
GHvD dinsdag 3 januari 2017
©2001-2024 WisFaq