\require{AMSmath} Derdegraadsvergelijking met 3 onbekenden a(a+b)(a+b+c)=11 Hoe groot is c? Ik ben gekomen tot dit: a3+2a2b+a2c+abc+ab2 = 11 STM Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 december 2016 Antwoord a+b+c=11/(a(a+b)) c=11/(a(a+b)) - (a+b) Wanneer a, b en c reële getallen zijn, dan zijn er oneindig veel mogelijke waarden voor c denkbaar, afhankelijk van de waarden van a en b. GHvD woensdag 21 december 2016 Re: Derdegraadsvergelijking met 3 onbekenden ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
a(a+b)(a+b+c)=11 Hoe groot is c? Ik ben gekomen tot dit: a3+2a2b+a2c+abc+ab2 = 11 STM Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 december 2016
STM Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 december 2016
a+b+c=11/(a(a+b)) c=11/(a(a+b)) - (a+b) Wanneer a, b en c reële getallen zijn, dan zijn er oneindig veel mogelijke waarden voor c denkbaar, afhankelijk van de waarden van a en b. GHvD woensdag 21 december 2016
GHvD woensdag 21 december 2016
©2001-2025 WisFaq