\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83444 Re: Deling met letters Beste meneer,Als ik u goed begrijp dan is het antwoord van de 2e som:1q2/2pIs dit goed?met vriendelijke groet max Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 8 december 2016 Antwoord Je notatie is niet erg helder, maar als je die 1 weglaat lijkt het me helemaal goed: \eqalign{\frac{{ - p^2 q^3 }} {{ - 2p^3 q}} = \frac{{q^2 }} {{2p}}} Bedoelde je dat? WvR donderdag 8 december 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste meneer,Als ik u goed begrijp dan is het antwoord van de 2e som:1q2/2pIs dit goed?met vriendelijke groet max Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 8 december 2016
max Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 8 december 2016
Je notatie is niet erg helder, maar als je die 1 weglaat lijkt het me helemaal goed: \eqalign{\frac{{ - p^2 q^3 }} {{ - 2p^3 q}} = \frac{{q^2 }} {{2p}}} Bedoelde je dat? WvR donderdag 8 december 2016
WvR donderdag 8 december 2016
©2001-2025 WisFaq