\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83103 Re: Re: Kloppend maken 3AC+5AH+3AN+9AO=BC+(2B+C+2E)O+2CH+2DN 3A=2D en 5A=2C 2DC+2CH+2DN+6D=BC+(2B+C+2E)O+2CH+2DN nu zie ik door de bomen t bos niet meer kino Leerling bovenbouw vmbo - maandag 24 oktober 2016 Antwoord Kijk naar je eerste vergelijking, daaruit kun je aflezen dat $B=3A$ (koolstof), $2B+C+2E=9A$ (zuurstof), $2C=5A$ (waterstof), en $2D=3A$ (stikstof). Nu kun je alles in $A$ uitdrukken. kphart maandag 24 oktober 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3AC+5AH+3AN+9AO=BC+(2B+C+2E)O+2CH+2DN 3A=2D en 5A=2C 2DC+2CH+2DN+6D=BC+(2B+C+2E)O+2CH+2DN nu zie ik door de bomen t bos niet meer kino Leerling bovenbouw vmbo - maandag 24 oktober 2016
kino Leerling bovenbouw vmbo - maandag 24 oktober 2016
Kijk naar je eerste vergelijking, daaruit kun je aflezen dat $B=3A$ (koolstof), $2B+C+2E=9A$ (zuurstof), $2C=5A$ (waterstof), en $2D=3A$ (stikstof). Nu kun je alles in $A$ uitdrukken. kphart maandag 24 oktober 2016
kphart maandag 24 oktober 2016
©2001-2024 WisFaq