\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82981 Re: Getal van Euler Beste, Ik heb even een foto doorgestuurd, dat is wat makkelijker en zonder fouten. Bedankt hé! Lene Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 september 2016 Antwoord Die gelijkheid klopt niet: $$ \lim_{x\to\infty}e^{\ln(1+\frac1x)^x}=\lim_{x\to\infty}\left(1+\frac1x\right)^x=e $$ en (dus) $$ e^{\lim_{x\to\infty}(1+\frac1x)^x}=e^e $$ kphart donderdag 29 september 2016 Re: Re: Getal van Euler ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Ik heb even een foto doorgestuurd, dat is wat makkelijker en zonder fouten. Bedankt hé! Lene Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 september 2016
Lene Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 29 september 2016
Die gelijkheid klopt niet: $$ \lim_{x\to\infty}e^{\ln(1+\frac1x)^x}=\lim_{x\to\infty}\left(1+\frac1x\right)^x=e $$ en (dus) $$ e^{\lim_{x\to\infty}(1+\frac1x)^x}=e^e $$ kphart donderdag 29 september 2016
kphart donderdag 29 september 2016
©2001-2024 WisFaq