\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82849 Re: Limiet met substitutie Als verklaring schreef ik er bij dat dit bewezen werd door middel van de insluitstelling, maar ik zie even niet waar deze dan net gebruikt wordt... Lene Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 september 2016 Antwoord Is limiet van $\eqalign{\frac{\sin(x)}{x}}$ voor $x\to0$ geen standaardlimiet? WvR zondag 11 september 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als verklaring schreef ik er bij dat dit bewezen werd door middel van de insluitstelling, maar ik zie even niet waar deze dan net gebruikt wordt... Lene Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 september 2016
Lene Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 september 2016
Is limiet van $\eqalign{\frac{\sin(x)}{x}}$ voor $x\to0$ geen standaardlimiet? WvR zondag 11 september 2016
WvR zondag 11 september 2016
©2001-2024 WisFaq