Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Som en verschilformules

Hallo

ik moet een oefening in factoren ontbinden, maar het lijkt me onbegonnen werk..

cos 4a+cos5a+cos6a

ik dacht cos(2a+2a) enz, maar dan wordt het heel lang

? alvast bedankt

joana
3de graad ASO - dinsdag 30 augustus 2016

Antwoord

Probeer het eens met
$$
\cos(5a-a)+\cos 5a+\cos(5a+a)
$$

kphart
dinsdag 30 augustus 2016

 Re: Som en verschilformules 

©2001-2024 WisFaq