\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82454 Re: Vergelijking om de opbrengst op 0 te krijgen Ja, dat bedoel ik inderdaad;) Zou u de formule 300p-p2=0 voor mij kunnen oplossen?Hartelijk dank voor uw hulp! Rachel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 20 juni 2016 Antwoord Je kunt $p$ buiten haakjes halen:$300p-p^2=0$$p(300-p)=0$$p=0$ of $300-p=0$$p=0$ of $p=300$Zie 1. Ontbinden in factoren WvR maandag 20 juni 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, dat bedoel ik inderdaad;) Zou u de formule 300p-p2=0 voor mij kunnen oplossen?Hartelijk dank voor uw hulp! Rachel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 20 juni 2016
Rachel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 20 juni 2016
Je kunt $p$ buiten haakjes halen:$300p-p^2=0$$p(300-p)=0$$p=0$ of $300-p=0$$p=0$ of $p=300$Zie 1. Ontbinden in factoren WvR maandag 20 juni 2016
WvR maandag 20 juni 2016
©2001-2024 WisFaq