\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82368 Re: Oplossen van `x` bij uitdoven geluid Bedankt!...maar, hoe maak ik van de cosinus een sinus? Henk E Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juni 2016 Antwoord Via formules als cos(x) = sin(1/2$\pi$ - x) of sin(x) = cos(1/2$\pi$ - x).Dat minteken is weg te werken via bijvoorbeeld -sin(x) = sin(-x)6. Goniometrische vergelijkingen oplossen MBL donderdag 9 juni 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt!...maar, hoe maak ik van de cosinus een sinus? Henk E Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juni 2016
Henk E Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juni 2016
Via formules als cos(x) = sin(1/2$\pi$ - x) of sin(x) = cos(1/2$\pi$ - x).Dat minteken is weg te werken via bijvoorbeeld -sin(x) = sin(-x)6. Goniometrische vergelijkingen oplossen MBL donderdag 9 juni 2016
MBL donderdag 9 juni 2016
©2001-2024 WisFaq