\require{AMSmath} Oplossen van `x` bij uitdoven geluid Hoe los ik 'x' op uit: 2cos(300·$\pi$x)= -2sin(500·$\pi$x) henk e Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juni 2016 Antwoord Deel beide leden door 2 en maak van de cosinus een sinus of van de sinus een cosinus. MBL woensdag 8 juni 2016 Re: Oplossen van `x` bij uitdoven geluid ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik 'x' op uit: 2cos(300·$\pi$x)= -2sin(500·$\pi$x) henk e Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juni 2016
henk e Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 8 juni 2016
Deel beide leden door 2 en maak van de cosinus een sinus of van de sinus een cosinus. MBL woensdag 8 juni 2016
MBL woensdag 8 juni 2016
©2001-2024 WisFaq