\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82346 Re: Re: Vergelijking vlak mbv vlakkenwaaier en afstand tot punt Ik heb 16m-2 gekwadrateerd, geeft:256m2-4/54m2-8m+3 = 4 N overbrengen:256m2-4 = 216m2-32m+12Linkerlid overbrengen:-40m2-32m+16 . Deze vergelijking geeft me niet de juiste oplossing??Kan je de oefening ook oplossen door de 2 normaalvectoren te nemen en het gegeven punt en dan de voorwaarde?bedankt voor de moeite Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2016 Antwoord Het kwadraat van 16m - 2 levert drie termen op en niet slechts twee.Namelijk: 256m2 - 64m + 4 MBL maandag 6 juni 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb 16m-2 gekwadrateerd, geeft:256m2-4/54m2-8m+3 = 4 N overbrengen:256m2-4 = 216m2-32m+12Linkerlid overbrengen:-40m2-32m+16 . Deze vergelijking geeft me niet de juiste oplossing??Kan je de oefening ook oplossen door de 2 normaalvectoren te nemen en het gegeven punt en dan de voorwaarde?bedankt voor de moeite Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2016
Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2016
Het kwadraat van 16m - 2 levert drie termen op en niet slechts twee.Namelijk: 256m2 - 64m + 4 MBL maandag 6 juni 2016
MBL maandag 6 juni 2016
©2001-2024 WisFaq