\require{AMSmath} Partiële integratie Hallo iedereen,Ik kan de volgende integratie niet oplossen:∫[ln[x]/[(x+1)2]. Kan iemand me pls helpen.. sophie 3de graad ASO - vrijdag 20 mei 2016 Antwoord Ik neem aan dat je de eerste stap wel gezet hebt: \int\frac{\ln x}{(x+1)^2}\,\mathrm{d}x=-\frac{\ln x}{x+1}-\int-\frac1x\cdot\frac1{x+1}\,\mathrm{d}x De laatste integraal doe je met behulp van breuksplitsen. kphart vrijdag 20 mei 2016 Re: Partiële integratie ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo iedereen,Ik kan de volgende integratie niet oplossen:∫[ln[x]/[(x+1)2]. Kan iemand me pls helpen.. sophie 3de graad ASO - vrijdag 20 mei 2016
sophie 3de graad ASO - vrijdag 20 mei 2016
Ik neem aan dat je de eerste stap wel gezet hebt: \int\frac{\ln x}{(x+1)^2}\,\mathrm{d}x=-\frac{\ln x}{x+1}-\int-\frac1x\cdot\frac1{x+1}\,\mathrm{d}x De laatste integraal doe je met behulp van breuksplitsen. kphart vrijdag 20 mei 2016
kphart vrijdag 20 mei 2016
©2001-2025 WisFaq