\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 78259 Re: Wortels tot de macht zoveel Waarom wordt $(\sqrt{2})^{3}=2\sqrt{2}$ Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 mei 2016 Antwoord $(\sqrt{2})^3=\sqrt{2}\cdot\sqrt{2}\cdot\sqrt{2}=2\sqrt{2}$ want $\sqrt{2}\cdot\sqrt{2}=2$Zie ook Rekenen met wortels WvR zondag 1 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom wordt $(\sqrt{2})^{3}=2\sqrt{2}$ Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 mei 2016
Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 mei 2016
$(\sqrt{2})^3=\sqrt{2}\cdot\sqrt{2}\cdot\sqrt{2}=2\sqrt{2}$ want $\sqrt{2}\cdot\sqrt{2}=2$Zie ook Rekenen met wortels WvR zondag 1 mei 2016
WvR zondag 1 mei 2016
©2001-2024 WisFaq