\require{AMSmath} Wortels tot de macht zoveel Oplossen van $\sqrt{2}-\frac{1}{6}\times(\sqrt{2})^{3}$ Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 30 april 2016 Antwoord Oplossen? Wat moet er opgelost? Een vergelijking kan je oplossen maar die heeft altijd ergens een $=$-teken.Of bedoel je misschien wortels herleiden? Zoiets als:$\eqalign{ & \sqrt 2 - \frac{1}{6} \cdot {\left( {\sqrt 2 } \right)^3} = \cr & \sqrt 2 - \frac{1}{6} \cdot 2\sqrt 2 = \cr & \sqrt 2 - \frac{1}{3}\sqrt 2 = \cr & \frac{2}{3}\sqrt 2 \cr} $Helpt dat? WvR zaterdag 30 april 2016 Re: Wortels tot de macht zoveel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oplossen van $\sqrt{2}-\frac{1}{6}\times(\sqrt{2})^{3}$ Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 30 april 2016
Michel Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 30 april 2016
Oplossen? Wat moet er opgelost? Een vergelijking kan je oplossen maar die heeft altijd ergens een $=$-teken.Of bedoel je misschien wortels herleiden? Zoiets als:$\eqalign{ & \sqrt 2 - \frac{1}{6} \cdot {\left( {\sqrt 2 } \right)^3} = \cr & \sqrt 2 - \frac{1}{6} \cdot 2\sqrt 2 = \cr & \sqrt 2 - \frac{1}{3}\sqrt 2 = \cr & \frac{2}{3}\sqrt 2 \cr} $Helpt dat? WvR zaterdag 30 april 2016
WvR zaterdag 30 april 2016
©2001-2024 WisFaq