\require{AMSmath} De reële getallen a en b bepalen Hoi,Ik snap niet hoe je dit kan berekenen: bepaal de reële getallen a en b zodat:lim x$\to$+∞ (ax3+bx3+3x-2)/x2-4x+2=5Dankjewel! Manon 3de graad ASO - zaterdag 23 april 2016 Antwoord Moet dat niet $bx^2$ zijn? En zou $a=0$ en $b=5$ dan de oplossing zijn misschien? WvR zaterdag 23 april 2016 Re: De reële getallen a en b bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik snap niet hoe je dit kan berekenen: bepaal de reële getallen a en b zodat:lim x$\to$+∞ (ax3+bx3+3x-2)/x2-4x+2=5Dankjewel! Manon 3de graad ASO - zaterdag 23 april 2016
Manon 3de graad ASO - zaterdag 23 april 2016
Moet dat niet $bx^2$ zijn? En zou $a=0$ en $b=5$ dan de oplossing zijn misschien? WvR zaterdag 23 april 2016
WvR zaterdag 23 april 2016
©2001-2024 WisFaq