\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 78202 Re: Machtsfuncties met reële exponenten Dag Gilbert Mijn excuses, ik heb het fout getypt. :( Het is (e^ln(x^a) = e^(ln(x)·a) Liese 3de graad ASO - donderdag 21 april 2016 Antwoord Hallo Liese, Ook dit is een rekenregel, zie Rekenregels voor logaritmen: log(bp) = p·log(b) Dus ook: ln(xa) = a·ln(x) OK zo? GHvD donderdag 21 april 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Gilbert Mijn excuses, ik heb het fout getypt. :( Het is (e^ln(x^a) = e^(ln(x)·a) Liese 3de graad ASO - donderdag 21 april 2016
Liese 3de graad ASO - donderdag 21 april 2016
Hallo Liese, Ook dit is een rekenregel, zie Rekenregels voor logaritmen: log(bp) = p·log(b) Dus ook: ln(xa) = a·ln(x) OK zo? GHvD donderdag 21 april 2016
GHvD donderdag 21 april 2016
©2001-2024 WisFaq