\require{AMSmath} Binomium van Newton Best,Ik zit vast met de volgende oefeningen. Soortgelijke oefeningen lukten wel, maar deze niet.Bewijs dat:(n+1 boven p+1)= (n boven p)+ (n-1 boven p) + (n-2 boven p)+...+ (p boven p)Is er een bepaalde eigenschap dat ik hiervoor kan toepassen?Alvast bedankt voor uw antwoord.Mvg,Jan Jan 3de graad ASO - dinsdag 8 maart 2016 Antwoord Ja, bijvoorbeeld$$\binom{n+1}{p+1}=\binom{n}{p}+\binom{n}{p+1}$$dit kun je herhaaldelijk toepassen kphart dinsdag 8 maart 2016 Re: Binomium van newton ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Best,Ik zit vast met de volgende oefeningen. Soortgelijke oefeningen lukten wel, maar deze niet.Bewijs dat:(n+1 boven p+1)= (n boven p)+ (n-1 boven p) + (n-2 boven p)+...+ (p boven p)Is er een bepaalde eigenschap dat ik hiervoor kan toepassen?Alvast bedankt voor uw antwoord.Mvg,Jan Jan 3de graad ASO - dinsdag 8 maart 2016
Jan 3de graad ASO - dinsdag 8 maart 2016
Ja, bijvoorbeeld$$\binom{n+1}{p+1}=\binom{n}{p}+\binom{n}{p+1}$$dit kun je herhaaldelijk toepassen kphart dinsdag 8 maart 2016
kphart dinsdag 8 maart 2016
©2001-2024 WisFaq