\require{AMSmath} Een moeilijke vergelijking oplossen Hallo,kan iemand me helpen met volgende vergelijk op te lossen. ik moet x er uit halen:C.x241 - (C+1).x240 + 1 = 0Waarbij C een constante is.Alvast bedankt! Astimo Student universiteit België - donderdag 11 februari 2016 Antwoord Hallo Astimo,Duidelijk is dat als je x=1 substitueert, dat de vergelijking dan klopt.Dat betekent dat je (x-1) als factor er uit kunt delen.Je hebt wel geduld nodig bij de deling!Met vriendelijke groet, FvL donderdag 11 februari 2016 Re: Een moeilijke vergelijking oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,kan iemand me helpen met volgende vergelijk op te lossen. ik moet x er uit halen:C.x241 - (C+1).x240 + 1 = 0Waarbij C een constante is.Alvast bedankt! Astimo Student universiteit België - donderdag 11 februari 2016
Astimo Student universiteit België - donderdag 11 februari 2016
Hallo Astimo,Duidelijk is dat als je x=1 substitueert, dat de vergelijking dan klopt.Dat betekent dat je (x-1) als factor er uit kunt delen.Je hebt wel geduld nodig bij de deling!Met vriendelijke groet, FvL donderdag 11 februari 2016
FvL donderdag 11 februari 2016
©2001-2024 WisFaq