\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77441 Re: Re: Evenredigheid Sorry, ik zie niet welke driehoeken u bedoelt en ik zie nog steeds niet welke driehoek de rechte FC vormt met de 2 andere zijden van driehoek ABC. Herman Ouder - maandag 18 januari 2016 Antwoord Hallo Herman,Ik heb sterk de indruk dat je naar het verkeerde op zoek bent.Je hebt het over de volgende figuur:In die figuur is FC=BC=a. Maar er is geen driehoek met FC die ook zijden van lengte b en c heeft.Wel is het zo dat driehoeken ABD en CFD gelijkvormig zijn. Daarop doelde ik in mijn vorige antwoord.Groeten, FvL maandag 18 januari 2016 Re: Re: Re: Evenredigheid ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry, ik zie niet welke driehoeken u bedoelt en ik zie nog steeds niet welke driehoek de rechte FC vormt met de 2 andere zijden van driehoek ABC. Herman Ouder - maandag 18 januari 2016
Herman Ouder - maandag 18 januari 2016
Hallo Herman,Ik heb sterk de indruk dat je naar het verkeerde op zoek bent.Je hebt het over de volgende figuur:In die figuur is FC=BC=a. Maar er is geen driehoek met FC die ook zijden van lengte b en c heeft.Wel is het zo dat driehoeken ABD en CFD gelijkvormig zijn. Daarop doelde ik in mijn vorige antwoord.Groeten, FvL maandag 18 januari 2016
FvL maandag 18 januari 2016
©2001-2024 WisFaq