\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77385 Re: Opbrengst Ik heb een CFX-9850GC Plus rekenmachine. Welk venster kan ik het best kiezen via het TABLE-menu?Het scherm ziet er bij mij zo uit:XminMaxScaleYminMaxScale Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 januari 2016 Antwoord Hallo Arif, Met het eerder gegeven antwoord weet je dat de maximale opbrengst is bij q=7.500. Vul je dat in in de formule dan krijg je: R = -0,001·75002 + 15·7500 = 56250 Dus zou je moeten kiezen voor Xmin 0 Max 15000(zie vorige antwoord) Scale (bijv) 1000 Ymin 0 Max 56250 Scale (bijv) 10000 Als je alleen Xmin en max goed hebt gezet kun je met AutoZoom ook de Y door het apparaat goed in laten stellen, zie de link hieronder. Zie Zoom fit bij de Casio CFX9850? FvL zaterdag 16 januari 2016 Re: Re: Opbrengst ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een CFX-9850GC Plus rekenmachine. Welk venster kan ik het best kiezen via het TABLE-menu?Het scherm ziet er bij mij zo uit:XminMaxScaleYminMaxScale Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 januari 2016
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 16 januari 2016
Hallo Arif, Met het eerder gegeven antwoord weet je dat de maximale opbrengst is bij q=7.500. Vul je dat in in de formule dan krijg je: R = -0,001·75002 + 15·7500 = 56250 Dus zou je moeten kiezen voor Xmin 0 Max 15000(zie vorige antwoord) Scale (bijv) 1000 Ymin 0 Max 56250 Scale (bijv) 10000 Als je alleen Xmin en max goed hebt gezet kun je met AutoZoom ook de Y door het apparaat goed in laten stellen, zie de link hieronder. Zie Zoom fit bij de Casio CFX9850? FvL zaterdag 16 januari 2016
Zie Zoom fit bij de Casio CFX9850?
FvL zaterdag 16 januari 2016
©2001-2024 WisFaq