\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77310 Re: Re: Notatie van een breuk Ik heb een plaatje gestuurd uit het boek naar plaatjes@wisfaq.nl Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is. Fons V Ouder - maandag 4 januari 2016 Antwoord Dat gaat zo: $ \eqalign{ & \left( {p - 2q + q^2 \frac{{3p + q}} {{p^2 + 2pq + q^2 }}} \right) = \cr & \left( {p - 2q + q^2 \cdot \frac{{3p + q}} {{p^2 + 2pq + q^2 }}} \right) = \cr & p - 2q + \frac{{q^2 }} {1} \cdot \frac{{3p + q}} {{p^2 + 2pq + q^2 }} = \cr & p - 2q + \frac{{3pq^2 + q^3 }} {{p^2 + 2pq + q^2 }} \cr} $ Is dat zo duidelijk? WvR maandag 4 januari 2016 Re: Re: Re: Notatie van een breuk ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een plaatje gestuurd uit het boek naar plaatjes@wisfaq.nl Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is. Fons V Ouder - maandag 4 januari 2016
Fons V Ouder - maandag 4 januari 2016
Dat gaat zo: $ \eqalign{ & \left( {p - 2q + q^2 \frac{{3p + q}} {{p^2 + 2pq + q^2 }}} \right) = \cr & \left( {p - 2q + q^2 \cdot \frac{{3p + q}} {{p^2 + 2pq + q^2 }}} \right) = \cr & p - 2q + \frac{{q^2 }} {1} \cdot \frac{{3p + q}} {{p^2 + 2pq + q^2 }} = \cr & p - 2q + \frac{{3pq^2 + q^3 }} {{p^2 + 2pq + q^2 }} \cr} $ Is dat zo duidelijk? WvR maandag 4 januari 2016
WvR maandag 4 januari 2016
©2001-2024 WisFaq