\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77235 Re: 2log4log Heel erg bedankt! Ik zie alleen dat ik de tweede verkeerd heb op geschreven, het moet namelijk zijn; 2·log(y)=log(x2)+1 Vriendelijke groet, Mariette Mariet Student hbo - dinsdag 29 december 2015 Antwoord Hallo Mariette, Deze gaat zo: 2·log(y)=log(x2)+1 log(y2)=log(x2)+log(10) log(y2)=log(10x2) y2=10x2 y=√10·|x| Zo beter? GHvD dinsdag 29 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Heel erg bedankt! Ik zie alleen dat ik de tweede verkeerd heb op geschreven, het moet namelijk zijn; 2·log(y)=log(x2)+1 Vriendelijke groet, Mariette Mariet Student hbo - dinsdag 29 december 2015
Mariet Student hbo - dinsdag 29 december 2015
Hallo Mariette, Deze gaat zo: 2·log(y)=log(x2)+1 log(y2)=log(x2)+log(10) log(y2)=log(10x2) y2=10x2 y=√10·|x| Zo beter? GHvD dinsdag 29 december 2015
GHvD dinsdag 29 december 2015
©2001-2024 WisFaq