\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77147 Re: Nog meer oefeningen Sorry ik was weer veel te haastig, deze opgave moet ik differienteren. Ik loop alleen vast met de quotientregel, dan wordt het me te veel. Rutger Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 december 2015 Antwoord Ik interpreteer de functie als:$\eqalign{f(x) = \frac{{\sqrt x - 1}}{{\sqrt 2 \cdot x - 2}}}$Bedoel je dat?Of:$\eqalign{f(x) = \frac{{\sqrt x - 1}}{{\sqrt {2x} - 2}}}$Of misschien nog iets anders? Helemaal duidelijk is het niet! WvR dinsdag 15 december 2015 Re: Re: Nog meer oefeningen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry ik was weer veel te haastig, deze opgave moet ik differienteren. Ik loop alleen vast met de quotientregel, dan wordt het me te veel. Rutger Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 december 2015
Rutger Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 december 2015
Ik interpreteer de functie als:$\eqalign{f(x) = \frac{{\sqrt x - 1}}{{\sqrt 2 \cdot x - 2}}}$Bedoel je dat?Of:$\eqalign{f(x) = \frac{{\sqrt x - 1}}{{\sqrt {2x} - 2}}}$Of misschien nog iets anders? Helemaal duidelijk is het niet! WvR dinsdag 15 december 2015
WvR dinsdag 15 december 2015
©2001-2024 WisFaq