\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77043 Re: Vlakkenwaaier Dag Max,Ik begrijp nu de situatie en er moeten uiteraard haakjes geplaatst worden in de tellers van de vergelijking (a) en (b) zoals nu gedaan werd voor (a):(x-2)/3=(y-5)/-7=(z+1)/5.Groeten en bedankt voor je degelijk antwoord. Rik Iets anders - vrijdag 11 december 2015 Antwoord At your service! MBL vrijdag 11 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Max,Ik begrijp nu de situatie en er moeten uiteraard haakjes geplaatst worden in de tellers van de vergelijking (a) en (b) zoals nu gedaan werd voor (a):(x-2)/3=(y-5)/-7=(z+1)/5.Groeten en bedankt voor je degelijk antwoord. Rik Iets anders - vrijdag 11 december 2015
Rik Iets anders - vrijdag 11 december 2015
At your service! MBL vrijdag 11 december 2015
MBL vrijdag 11 december 2015
©2001-2024 WisFaq