\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77091 Re: Logaritmische vergelijking Is -3 het uiteindelijke eindantwoord van deze vergelijking? Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015 Antwoord Nee toch? Uit $x+1=e^{-2}$ krijg je $x=-1+e^{-2}$ en dat is echt niet gelijk aan $-3$. kphart donderdag 10 december 2015 Re: Re: Logaritmische vergelijking Re: Re: Logaritmische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is -3 het uiteindelijke eindantwoord van deze vergelijking? Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015
Nee toch? Uit $x+1=e^{-2}$ krijg je $x=-1+e^{-2}$ en dat is echt niet gelijk aan $-3$. kphart donderdag 10 december 2015
kphart donderdag 10 december 2015
©2001-2024 WisFaq